Wat anderen over mij zeggen:

De eerste keer dat ik met Resy kennis maakte gingen we een potje versieren, dat was super leuk! Dat potje gebruik ik nog steeds, ik stop er iedere avond voor het slapen gaan een briefje in met een positieve gedachte/ervaring van die dag, iets waar ik trots op ben! Zo sluit ik met een positief en fijn gevoel mijn dag af. Erg fijn vond ik het dat we altijd naar het bos gingen om samen te kletsen. Ik kon dan lekker spelen, klimmen en rennen, en voelde me op mijn gemak. Zo durfde ik ook beter dingen te vertellen. Resy vind ik super lief, leuk en aardig.

Als moeder geeft  Resy mij een fijn gevoel, ze bied een luisterend oor en je word serieus genomen. Ervaringen worden gedeeld en op elkaar afgestemd. Ze is betrokken, rustig en lief! Een topper, waar je je kind met een gerust hart aan kunt toe vertrouwen! Wij wensen jou heel veel succes en weten zeker dat jij heel veel kindjes gaat helpen en meer zelfvertrouwen gaat geven.
 

Mijn dochter heeft in een klein groepje gewerkt aan de cursus boost je zelfvertrouwen. 

Resy is een lieve zachte vrouw die je kind heel rustig ontvangt. Ze hebben samen gewerkt in een werkboekje en allerlei spelvormen gebruikt. Mijn dochter was enthousiast na de middagen en kon goed vertellen hoe leuk het was geweest. Ook samen naar het bos was erg geslaagd. Je kind werkt onbewust aan een positiever zelfbeeld. Alles is heel laagdrempelig. 

Kleine meisjes worden groot. Groot worden gaat vanzelf maar mentale groei gaat soms met vallen en opstaan. Zelfvertrouwen en zelfkennis is hierbij super belangrijk. Groot worden begint vaak met kleine uitdagingen. Door al jong te leren waar je uitdagingen liggen én  je talenten te zien geeft dit een boost om verder te groeien. Deze boost kan Resy geven. Door haar manier van benaderen en lekker in de natuur te zijn voelde onze dochter zich gelijk op haar gemak. Al knutselend en spelenderwijs leren ze hun uitdagingen zien. Maar ook zeker hun talenten. Een kleine boodschap voor de twijfelende lezer: ook al heb je geen uitdagingen, dan is het alsnog goed jezelf te leren kennen. Naar mijn idee is alles wat je jong leert over jezelf nuttig om lekker in je vel groot te worden! Vanzelfsprekend toch? Natuurlijk kindgeluk.